Banden Op Locatie
  • Monteren & Balanceren
  • U kiest Waar & Wanneer
  • Geen Voorrijkosten
  • Laagste Prijs Garantie
  • Klantreviews: 8.6
  • Nederland 040 79 83 049 België 089 73 26 35

bus Montage op locatie

Meteen naar banden zoeken?

Geen onverwachte kosten

Bij Bandenoplocatie.com zijn er geen verborgen servicekosten, maar duidelijke all-in prijzen. Zo rekenen wij geen voorrijkosten én hoeft u pas achteraf te betalen. Bij aankoop van 2 of meer nieuwe banden inclusief montage geniet u ook nog van de Laagste Prijs Garantie. Krijgt u elders een goedkopere totaalprijs aangeboden voor dezelfde 2 of meer banden inclusief dezelfde montageservice? Dan krijgt u het verschil terug!

Nieuwe Banden + Montage op locatie

Kiest u ook voor montage op locatie, dan worden uw banden door onze monteur bij u thuisbezorgd en gaat direct aan de slag met het demonteren van uw wielen en het monteren en balanceren van uw nieuwe banden. Daarnaast ontvangt u nieuwe ventielen en uw oude banden worden gratis meegenomen. De verwijderingsbijdrage voor uw nieuwe banden zijn in de bandprijzen inbegrepen.

Alleen Montage op locatie

Heeft u al banden of velgen en heeft u interesse in alleen mobiele montage? Ook dan staat Bandenoplocatie.com voor u klaar met dezelfde service en montageprijzen! Wij komen uw eigen (zomer of winter) banden of wielen ook bij u op locatie monteren en balanceren. Wij rekenen hier geen voorrijkosten voor en u hoeft pas achteraf te betalen. Uw winter of zomer banden of velgen kunnen we ook veilig en voordelig voor uw opslaan in ons bandenhotel. Bent u benieuwd hoeveel dit gaat kosten? Hier een prijsoverzicht van de montage op locatie servicepakketten die we aanbieden:

Prijsoverzicht