Banden Op Locatie
  • Monteren & Balanceren
  • U kiest Waar & Wanneer
  • Geen Voorrijkosten
  • Laagste Prijs Garantie
  • Klantreviews: 8.9
  • Nederland 0031 (0) 850 866 166

bus Montage op locatie

Meteen naar banden zoeken?

Geen onverwachte kosten

Bij Bandenoplocatie.com zijn er geen verborgen servicekosten, maar duidelijke all-in prijzen. Zo rekenen wij geen voorrijkosten én hoeft u pas achteraf te betalen. Bij aankoop van 2 of meer nieuwe banden inclusief montage geniet u ook nog van de Laagste Prijs Garantie. Krijgt u elders een goedkopere totaalprijs aangeboden voor dezelfde 2 of meer banden inclusief dezelfde montageservice? Dan krijgt u het verschil terug!

Nieuwe Banden + Montage op locatie

Kiest u ook voor montage op locatie, dan worden uw banden door onze monteur bij u thuisbezorgd en gaat direct aan de slag met het demonteren van uw wielen en het monteren en balanceren van uw nieuwe banden. Daarnaast ontvangt u nieuwe ventielen en uw oude banden worden gratis meegenomen. De verwijderingsbijdrage voor uw nieuwe banden zijn in de bandprijzen inbegrepen.

Alleen Montage op locatie

Heeft u al banden of velgen en heeft u interesse in alleen mobiele montage? Ook dan staat Bandenoplocatie.com voor u klaar met dezelfde service en montageprijzen! Wij komen uw eigen (zomer of winter) banden of wielen ook bij u op locatie monteren en balanceren. Wij rekenen hier geen voorrijkosten voor en u hoeft pas achteraf te betalen. Uw winter of zomer banden of velgen kunnen we ook veilig en voordelig voor uw opslaan in ons bandenhotel. Bent u benieuwd hoeveel dit gaat kosten? Hier een prijsoverzicht van de montage op locatie servicepakketten die we aanbieden:

Prijsoverzicht