Banden Op Locatie
  • Gratis verzending
  • Montage service op locatie
  • Gratis ventielen
  • Achteraf betalen
  • Klantreviews: 9.4
  • Nederland 0031 (0) 850 866 166

bus Montage op locatie

Meteen naar banden zoeken?

Voor het vervangen of kopen van zomerbanden, winterbanden of vier seizoenbanden hoeft u niet meer naar uw autogarage. Ook niet als u een Caravan, aanhangwagen, Camper of zwaardere bestelbus bezit. Bandenoplocatie.com biedt u tegen internetprijzen nieuwe banden en het gemak van een handige mobiele montageservice.

Uw nieuwe banden worden snel bij u thuis of op uw werk geleverd, en tegelijkertijd vakkundig gemonteerd en gebalanceerd. De goed uitgeruste montagebussen van Bandenoplocatie.com rijden zonder voorrijkosten en de monteurs plaatsen gratis nieuwe ventielen en nemen uw oude banden indien gewenst gewoon mee.

Montage op locatie is vanaf 1 band mogelijk en wordt met een staffelkorting goedkoper bij meerdere bandmontages tegelijk op dezelfde locatie. Er is zelfs montagekorting mogelijk als uw auto niet opgekrikt hoeft te worden en uw wielen al los van uw voertuig zijn.

Speciale en zwaardere voertuigen met Run-flat banden, of aanduiding met XL (Extra Load) of een draagvermogen van 98 (= + 2500kg voertuig) of hoger, kunnen mobiel ook opgekrikt, gemonteerd en gebalanceerd worden.

Als u zelf al banden of complete wielsets hebt, dan wisselt en balanceert Bandenoploctie.com deze ook op uw locatie en kunnen indien gewenst voor een winter of zomer periode opgeslagen worden in het bandenhotel.

U ontvangt altijd 12 maanden montagegarantie en betaald bij de monteur kosteloos en veilig het gehele bedrag achteraf. Dat kan per pin of contant.

Een montageafspraak kunt u makkelijk in het bestelproces inplannen. Indien gewenst met extra voorkeuren zoals, een ochtend, middag, of een zaterdag tijdvak, maar ook een extra snelle levertijd.

In Nederland of België, bij u thuis of op uw werk, u kiest Waar & Wanneer uw banden of wielen worden gewisseld!

Dit allemaal tegen transparante mobiele montage prijzen, bijgaand een overzicht:
Prijsoverzicht