Banden Op Locatie
  • Monteren & Balanceren
  • U kiest Waar & Wanneer
  • Geen Voorrijkosten
  • Laagste Prijs Garantie
  • Klantreviews: 8.9
  • Nederland 0031 (0) 850 866 166

bus Montage op locatie

Meteen naar banden zoeken?

Voor het vervangen of kopen van zomerbanden, winterbanden of vier seizoenbanden hoeft u niet meer naar uw autogarage. Wij bieden banden tegen internetprijzen, maar wij zijn geen internetbedrijfje dat alleen de verkoop zonder doet en de montage bij externe montage partners laat plaatsvinden. Bandenoplocatie.com is een mobiele bandenspecialist. Na uw bestelling komen met een uitgeruste servicewagen en vakbekwame bandenspecialist uw bestelde banden zelf leveren, monteren en balancereb op uw opgegeven locatie. In Nederland of België, bij u thuis of op uw werk, u kiest waar & wanneer uw nieuwe banden worden gemonteerd!  

Geen onverwachte kosten

Bij Bandenoplocatie.com zijn er geen verborgen servicekosten, maar duidelijke all-in prijzen. Zo rekenen wij geen voorrijkosten én kunt u achteraf gratis per pin betalen

Nieuwe Banden + Montage op locatie

Kiest u ook voor montage op locatie, dan worden uw banden door onze monteur bij u thuisbezorgd en gaat direct aan de slag met het demonteren van uw wielen en het monteren en balanceren van uw nieuwe banden. Daarnaast ontvangt u gratis nieuwe ventielen en uw oude banden worden gratis meegenomen. De verwijderingsbijdrage voor uw nieuwe banden zijn ook in de bandprijzen inbegrepen.

Alleen Montage op locatie

Heeft u al banden of velgen en heeft u interesse in alleen mobiele montage? Ook dan staat Bandenoplocatie.com voor u klaar met dezelfde service en montageprijzen! Wij komen uw eigen (zomer of winter) banden of wielen ook bij u op locatie monteren en balanceren. Wij rekenen hier geen voorrijkosten voor en u hoeft pas achteraf te betalen.

Uw winter of zomer banden of velgen kunnen we ook veilig en voordelig voor uw opslaan in ons bandenhotel. Bent u benieuwd hoeveel dit gaat kosten? Hier een prijsoverzicht van de montage op locatie servicepakketten die we aanbieden.
 
Prijsoverzicht