Banden Op Locatie
  • Gratis verzending
  • Montage service op locatie
  • Gratis ventielen
  • Achteraf betalen
  • Klantreviews: 9.4
  • Nederland 0031 (0) 850 866 166

bus Garantie

Meteen naar banden zoeken?

De staat van uw banden is van essentieel belang. U koopt namelijk nieuwe banden om veilig en zuinig te kunnen rijden. Bij Bandenoplocatie.com kunt u ervan uitgaan dat u de banden die u online bestelt veilig zijn én vakkundig worden gemonteerd en gebalanceerd. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit met een garantietermijn van 12 maanden op zowel uw nieuwe banden als op de montage. 

Kwaliteitsgarantie

Bestelt u uw nieuwe banden online bij Bandenoplocatie.com? Dan koopt u gegarandeerd nieuwe en originele banden die recentelijk door merkfabrikanten zijn geproduceerd. Wij geven u 12 maanden kwaliteitsgarantie op eventuele fabricagefouten door merkfabrikanten.

Montagegarantie

Alle monteurs van Bandenoplocatie.com worden periodiek bijgeschoold om de hoogwaardige kwaliteit en service te waarborgen. Door de bijscholing zijn onze monteurs vakkundig en ervaren. Dit ziet u dan ook terug in de geavanceerde machines en gereedschappen, waar de servicewagens en monteurs mee uitgerust zijn. De apparatuur wordt regelmatig onderhouden en geijkt. Hierdoor kunnen wij u minstens dezelfde kwaliteit bieden als uw dealer of bandenspecialist met een fysieke garage. Wij geven u 12 maanden montage garantie op de nieuwe ventielen en het monteren en balanceren van de banden.

Garantie aanvragen en/of klachten dient u per mail op info@bandenoplocatie.com onder vermelding van uw naam en factuurnummer  door te geven. U krijgt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons. 

Bekijk hieronder een video over hoe Banden Op Locatie de banden van Tom Coronel vervangt.

Heeft u zelf al banden of wielen en wilt u alleen gebruik maken van onze montageservice op uw locatie? Dat kan uiteraard ook gewoon, bekijk hier de mogelijkheden: bandenoplocatie.com/montage-locatie.