Banden Op Locatie
  • Gratis verzending
  • Montage service op locatie
  • Gratis ventielen
  • Achteraf betalen
  • Klantreviews: 9.4
  • Nederland 0031 (0) 850 866 166

bus Onze bandenmerken

Meteen naar banden zoeken?

Bandenoplocatie.com heeft een ruim assortiment van bijna 50 bandenmerken die in veel verschillende bandenmaten direct uit voorraad leverbaar zijn. Wij hebben ongeveer 2,5 miljoen banden op voorraad, voor alle seizoenen. Bandenmerken zijn onderverdeeld in de bekende Premium merken, Kwaliteit merken en Budget merken. Zo geniet u van een ruime keuze. Onze bandenprijzen zijn inclusief btw, verwijderingsbijdrage, bezorging en monteren & balanceren op uw locatie.  

Premiummerken

De premiummerken kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. Denk hierbij aan merken als Michelin, Continental, Goodyear, Bridgestone, Dunlop en Pirelli. Ze zijn qua prijs duurder dan de kwaliteitsmerken, maar bij Bandenoplocatie.com nog steeds voordelig te verkrijgen! Autofabrikanten kiezen vaak voor premiummerken bij de eerste montage af fabriek.

Kwaliteitsmerken

Kwaliteitsmerken als Hankook, Yokohama en Vredestein kenmerken zich door hun zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Autofabrikanten weten tegenwoordig steeds meer de weg te vinden naar deze merken bij de eerste montage af fabriek. 

Budgetmerken

Budgetmerken zijn herkenbaar aan hun zeer goedkope prijzen. Hieronder verstaan we merken als Firestone en Fortuna. De banden zijn goed en veilig. Tevens zijn de banden streng gekeurd voordat ze in Europa verkocht mogen worden. Dit wordt gedaan via de wetten en normen van het Europees bandenlabel. Het enige nadeel is dat budgetbanden sneller slijten dan kwaliteitsbanden of premiumbanden, waardoor ze eerder aan vervanging toe zijn.