Banden Op Locatie
 • Monteren & Balanceren
 • U kiest Waar & Wanneer
 • Geen Voorrijkosten
 • Klantreviews: 9.4
 • Nederland 0031 (0) 850 866 166

map Bestel uw banden

ATLAS FS ALL GREEN 4S 205 55 16 94H 0
€ 42,00 Per band
Voorraad: Nog 98 op voorraad
ATLAS FS
ATLAS FS GREEN 4S

Belangrijkste gegevens:
 • Bandenmaat:205/55 R16
 • Load index:94 (670 kg per/band)
 • Speed index:H (tot 210 km/h)
 • Seizoen:All season
 • Run Flat:Nee
 • Voertuigtype:Personenwagen
 • Prijscategorie:Budget
 • Rolweerstand:
  fuelE
 • Grip nat:
  gripC
 • Geluidsniveau:
  sound69

Hoe werkt het?

Bandenoplocatie.com komt met een mobiele bandenservice wagen naar uw opgegeven locatie. In Nederland of België, bij u thuis of op uw werk, u kiest waar & wanneer uw nieuwe banden worden gemonteerd!

Tom Coronel legt in onderstaande video uit hoe eenvoudig Bandenoplocatie.com werkt en hoe hoogwaardig en snel de service is. Banden bestellen en laten vervangen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig geweest.

Nieuwe banden + Montage op locatie

Voor het vervangen of kopen van zomerbanden, winterbanden of vier seizoenbanden hoeft u niet meer naar uw autogarage. Ook niet meer als u een Caravan, aanhangwagen, Camper of zwaardere bestelbus bezit. Bandenoplocatie.com biedt u tegen internetprijzen nieuwe banden en het gemak van een handige mobiele montageservice.

Uw nieuwe banden worden snel bij u thuis of op uw werk geleverd, en tegelijkertijd vakkundig gemonteerd en gebalanceerd. De goed uitgeruste montagebussen van Bandenoplocatie.com rijden zonder voorrijkosten en de monteurs plaatsen gratis nieuwe ventielen en nemen uw oude banden indien gewenst gewoon mee.

Montage op locatie is vanaf 1 band mogelijk en wordt met een staffelkorting goedkoper bij meerdere bandmontages tegelijk op dezelfde locatie. Er is zelfs montagekorting mogelijk als uw auto niet opgekrikt hoeft te worden en uw wielen al los van uw voertuig zijn.

Speciale en zwaardere voertuigen met Run-flat banden, of aanduiding met XL (Extra Load) of een draagvermogen van 98 (= + 2500kg voertuig) of hoger, kunnen mobiel ook opgekrikt, gemonteerd en gebalanceerd worden tegen een extra toeslag.

U ontvangt altijd 12 maanden montagegarantie en betaald bij de monteur kosteloos en veilig het gehele bedrag achteraf. Dat kan per pin of contant.

Een montageafspraak kunt u makkelijk in het bestelproces inplannen. Indien gewenst met extra voorkeuren zoals, een ochtend, middag, of een zaterdag tijdvak, maar ook een extra snelle levertijd.

In Nederland of België, bij u thuis of op uw werk, u kiest Waar & Wanneer uw banden of wielen worden gewisseld!

Dit allemaal tegen transparante mobiele montage prijzen, bijgaand een overzicht:
Prijsoverzicht

De staat van uw banden is van essentieel belang. U koopt namelijk nieuwe banden om veilig te kunnen rijden. Bij Bandenoplocatie.com kunt u ervan uitgaan dat u de banden die u online bestelt veilig zijn én vakkundig worden gemonteerd en gebalanceerd. Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit met een garantietermijn van 12 maanden op zowel uw nieuwe banden als op de montage.

Kwaliteitsgarantie

Bestelt u uw nieuwe banden online bij Bandenoplocatie.com? Dan koopt u gegarandeerd nieuwe en originele banden die recentelijk door merkfabrikanten zijn geproduceerd. Wij geven u 12 maanden kwaliteitsgarantie op eventuele fabricagefouten door merkfabrikanten.

Montagegarantie

Alle monteurs van Bandenoplocatie.com worden periodiek bijgeschoold om de hoogwaardige kwaliteit en service te waarborgen. Hierdoor kunnen wij u minstens dezelfde kwaliteit bieden als uw dealer of bandenspecialist met een fysieke garage. Wij geven u 12 maanden montage garantie op de nieuwe ventielen en het monteren en balanceren van de banden.

Bandenoplocatie.com biedt u deze ATLAS FS GREEN 4S aan in de bandenmaat 205/55 R16. Deze band is gemaakt voor Personenwagens en heeft een maximumdraagvermogen van 94. Dat is 670 kg per band en een snelheidsindex van L tot 120 km/h.

ATLAS FS is een merk in de categorie budgetbanden. Goedkoop met een prijs van slecht € 42,00. Maar ook veilig, want ATLAS FS ontwikkelt en produceert zijn banden voor de Europese markt nauwgezet volgens de wetten en normen van het Europees bandenlabel.

De GREEN 4S is een zomerband die qua specificaties: op brandstofverbruik een E scoort, op grip bij glad wegdek een C en het geluidsniveau is maximaal 69 decibel.

Onze prijs

€ 42,00 Per band
Incl. BTW en verwijderingsbijdrage
MONTAGE

Totaalprijs

Nieuwe Banden
ATLAS FS GREEN 4S 205/55/16 € 168,00 4 st.

Service op locatie
Monteren en balanceren € 88,00 4 st.
Ventielen GRATIS 4 st.
Voorrijkosten GRATIS 4 st.
Achteraf betalen GRATIS 4 st.
Garantie 12 mnd. GRATIS 4 st.
Oude banden retour GRATIS 4 st.

Montagekorting
Voertuig niet opkrikken (€ -10,00)
€ 256,00

Nog even nadenken?

Nog niet direct beslissen? Geen probleem. Wij sturen u alle info uit dit blok als offerte zodat u kunt vergelijken, of gewoon nog wat langer kunt nadenken.